FAQ - Frank and Lucie
1243
page-template-default,page,page-id-1243,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

FAQ

Heb jij vragen over de leesbrillen van Frank and Lucie? Of wil jij advies? Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.

 

Glazen

Hoe meet ik mijn sterkte?

Om je exacte sterkte voor je leesglazen te meten, zijn er ook online diverse tests te vinden. Bijvoorbeeld op mijnleesbril.nl vind je een zeer goede oogmetingstest, klik hier.

 

Welke glazen bevatten de Frank and Lucie leesbrillen?

Alle leesbrillen van Frank and Lucie bevatten hoogwaardige blauw filter glazen. Deze glazen zorgen ervoor dat het blauwe licht van beeldschermen, zoals tablet, smartphone en laptop, gefilterd wordt. Op die manier hebben je ogen meer rust.

 

Wat zijn blauw filter glazen?

Blauw filter glazen zorgen ervoor dat het blauwe licht van beeldschermen, zoals een tablet, smartphone en laptop, gefilterd wordt. Met behulp van de blauw licht filter glazen heb je minder snel last van droge ogen of hoofdpijn. Ideaal dus voor wie vaak op een beeldscherm kijkt!

 

In welke sterktes zijn de leesbrillen van Frank and Lucie verkrijgbaar?

Alle leesbrillen van Frank and Lucie zijn verkrijgbaar in de sterktes +1, +1.5, +2, +2.5 en +3.

 

Materiaal

Van welk materiaal zijn de leesbrillen van Frank and Lucie gemaakt?

De leesbrillen van Frank and Lucie zijn gemaakt van acetaat.

 

Waarom is er gekozen om te werken met acetaat?

Acetaat is een natuurlijk product. Veel opticiens werken met het materiaal ‘acetaat’. Het is licht in gewicht, maar tegelijkertijd ook ontzettend stevig. Het voordeel ten opzichte van kunststof, is dat een acetaat leesbril (onder een hoge temperatuur) makkelijk gebogen kan worden, zodat die perfect op je neus staat. Verder is acetaat anti-allergeen.

 

Wat zijn de voordelen van acetaat?

Ten eerste is acetaat is anti-allergeen. Bovendien is een montuur van acetaat buigbaar, onder een hoge temperatuur. Zodoende kan iedere acetaat leesbril voor u passend gemaakt worden.

 

Welke leesbril?

Zijn alle brillen van Frank and Lucie unisex?

Een unisex leesbril houdt in dat die zowel voor mannen als vrouwen geschikt is. Frank and Lucie heeft vier unisex leesbrillen: Eyecon, Eyeball, Eyequarium en Eyebrow.

 

Welke leesbril van Frank and Lucie is speciaal voor mannen?

Naast de reeds bestaande unisex modellen, heeft Frank and Lucie de ‘Black Eyedition’ speciaal voor mannen ontworpen. Deze zwarte leesbrillen collectie bevat diverse, zwarte leesbrillen voor de heren. Daarnaast heeft Frank and Lucie ook de Eyespy in de kleur havanna, ook deze is voor mannen.

 

Welke leesbril van Frank and Lucie is speciaal voor vrouwen?

Naast de reeds bestaande unisex leesbrillen, heeft Frank and Lucie ook ‘Eyeglobe’ speciaal voor vrouwen ontworpen. Deze ronde leesbrillen zijn verkrijgbaar in de trendkleuren van dit moment: Greige en Chili Oil.

 

 

Verkrijgbaarheid

Welke modellen van Frank and Lucie zijn er verkrijgbaar?

Voor de actuele collectie van Frank and Lucie leesbrillen, klik hier.

 

Waar zijn de leesbrillen van Frank and Lucie verkrijgbaar?

De leesbrillen van Frank and Lucie zijn verkrijgbaar bij onze dealers (klik hier). Dealers van Frank and Lucie zijn verspreid over de heel wereld, van Nederland tot Italië en van België tot Bonaire. Bovendien zijn de leesbrillen van Frank and Lucie ook online verkrijgbaar, via www.mijnleesbril.nl.