Accessoires - Frank and Lucie
1832
page-template-default,page,page-id-1832,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Accessoires

Als je een leesbril van Frank and Lucie in bezit hebt, heb je eigenlijk meer dan een leesbril alleen. Frank and Lucie is een feeling, een concept, een community. Bij iedere Frank and Lucie leesbril ontvang je leuke accessoires, zoals een etui, rolletje pepermuntjes en een leuke giftbag!

Brilkettingen

Door de extra bijgeleverde ring kan de brilketting in no time omgetoverd worden in een handige en hippe halsketting. De schakels zijn zacht en zeer licht, waardoor de ketting heel fijn draagt. Grappig detail zijn de hartvormige lobsterclaws die de sluiting van de ring vormen. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. Deze past heel goed bij de uw zonnebril of correctiebril. De ketting wordt geleverd in een prachtige mini pouch.

livello

Etui

Bij iedere aankoop van een Frank and Lucie leesbril ontvang je leuke gadgets. Je krijgt onder andere een etui bij je leesbril, die tegelijkertijd dient als schoonmaakdoekje. Er zijn diverse printjes beschikbaar.

FrankandLucie_3_email

Giftbag en pepermunt

Daarnaast krijg je een lekker rolletje pepermunt bij je aankoop. Dit allemaal in een leuke giftbag.

frankandlucie_doos

Hardcase

Exclusief bij de leesbrillen van de ‘Black Eyedition’-collectie ontvang je de leesbril in een bijzondere, uitklapbare hardcase. Deze hardcase is gemaakt van verantwoord leer.